GRAFF COINS

ГРАФФ КОЙН, LEGEND GUN COIN, LEVEL 3

Това е един от най-желаните дизайни, заради отличаващия си вид, рядкостта си и променената си задна част, на която са изобразени 3-те звезди на THE GRAFFS и думата LEGEND. Оригиналният цвят на Graff Coin: Level 3 е син. 

В света на графитите присъства специфична йерархия, определяща нивото на всеки райтър. Локациите, броят ударени спотове и стила на човек говорят много за него, характеризирайки го като пълен аматьор, отборен играч или абсолютен професионалист. Графити страстта и съревнованието между отделните индивиди е начин на живот, неразбираем за повечето хора…

Именно тук се появяват и нашите койни – GRAFF COINS! Те символизират нас от THE GRAFFS. Техните разнообразни дизайни са вдъхновени от цветната графити йерархия, почти винаги невидима за външния свят. GRAFF COIN– ите ще те запознаят с графити културата, с термините и идеята зад цяло едно движение. Събереш ли всички ставаш Крал на играта… Може би това ви звучи прекалено лесно? Тук сме, за да ви разочароваме и да ви признаем, че никак няма да ви е лесно. Макар и някои койни да са широко разпространени и лесно откриваеми, други са точно обратното – те са рядки, намират се трудно и е почти невъзможно да ги спечелиш…

Различните GRAFF COINS са класифицирани в различни категории, наречени левъли. Колкото по-висок левъл е определен койн, толкова по-рядък е той. В даден левъл обикновенно има повече от един дизайн GRAFF COIN ( най-често между 6-8 бр. дизайни )

Притежанието на рядък койн те доближава до спечелването на играта и те издига по-високо от останалите колекционери по пътя ти.

Уникалността на нашите койни не е само в огромното им разнообразие, но и във факта, че повечето от тях биват рисувани след спечелване или получаване при игра.

Ниските левъли койни могат да бъдат спечелени, намерени или разменяни за повтарящи се бройки. По-редките койни може да бъдат закупени от верига магазини ,,На тъмно‘‘. Скоро ще можете да научите и повече за нашите THE GRAFFS игри, за да се информирате как може да спечелите (или загубите) повече койни.

Засега гордо можем да обявим , че общият брой на всички GRAFF COIN- и е 227, разделени в различни левъли, като най-редките от тях са от серията Legendary GRAFF COINS .

Нямаме съмнение, че бъдещите крале на играта са измежду вас,четящи тези редове.

Очакваме ви!