ZONA URBANA – Изложба – базар

От 22 ноември до 7 декември варненци и гостите на града могат да посетят изложба -базар Zona Urbana.

10644409_560670210730923_6851379020005043092_n

Българската марка е създадена през август 2004 г. в София, България. Зад целия проект стои Юлиан Кирилов. Той пътува често из Европа , за да се вдъхновява както от градския дизайн, така и от най-новите идеи в областта на аксесоарите и рециклираните продукти.

Повече от 10 години, името на Zona Urbana се свързва с нестандартни идеи – чанти, портмонета, гривни и аксесоари, произведени от материали, които получават шанс за втори живот.
Ако се вгледаме внимателно, ще разпознаем употребявани гуми от мотоциклети и велосипеди, стари ципове, ламинирани картони, тетрапак опаковки от сок или мляко, винили, стари вестници или списания, пакети от кафе, опаковки от прах за пране. Всичко това прекарано през призмата на дизайнерите на Zona Urbana, с характерен завършен вид може да ни превърне в горди собственици на уникален аксесоар.
В началото момчетата от Zona Urbana започват да работят предимно с естествена кожа, като правят уникални гривни и кукли от отпадъчни текстилни материали. Всяка от тях си има име и кратка история. Преди няколко години, в унисон с навлизащата съвременна анти-консуматорска култура и опазването на околната среда, Юлиян и компания решават да експериментират и с други материали, които обикновено се озовават на боклука.

„Нашата цел е да бъдем в крак със световните модни тенденции и да сме сред първите, които въвеждат нови артикули на българския пазар. Клиентите ни са обект на особено внимание винаги когато носят аксесоари на Zona Urbana” споделя основателя на атрактивния бранд.

Специално за всички почитатели на марката, в рамките на две седмици Арт На Тъмно Зона организира изложба – базар с най-новите модели на Zona Urbana.

Виж във FACEBOOK!

Ръчно изработените продукти на Зона Урбана вече може да намерите и онлайн при нас!