STEREO MC‘s с лайв шоу в София в края на ноември

По покана на club *MIXTAPE 5* в края на ноември идват едни от най-успешните британски музиканти  за последните 20 години, а именно STEREO MC‘s.

Брит идолите на алтернативния хип хоп и електронна денс музика ще изпълнят на живо от край до края целия си легендарен албум  “Connected”.

Stereo MCs press photo 2014

Вратите на клуба отварят в 20:00ч., 27 ноември за всичките им почитатели. Като освен познатите хитове, те изпълнят и песните от най-новия им албум. Или по точно от колекционерски бокс-сет носещ името „Collected”, който обединява цялото издавано досега творчество на бандата, плюс три чисто нови студийни парчета – „Good Feeling“, „Dance Tonight“ и „Autumn Leaves“, записани в началото на тази година. Освен 9-те албума, в бокс сета е включено и DVD с документалния филм от „Connected“ Live-in-Concert. Завършекът на колекционерския шедьовър е фото-биографичната книга, съставена от редки и непубликувани снимки на бандата, както и интервю с Nick Hallam и Rob Birch, които разказват историята на STEREO MC’s със свои думи.

StereoMCs_tour poster_webflyer

В началото на тази седмица бяха пуснати и първите промо-билети за шоуто, които са на цена от 25лв. и могат да бъдат намерени във верига магазини „На тъмно“, както и онлайн. Организаторите препоръчват предварително закупуване на билет поради ограничения капацитет на клуба.

Очакваме и отговор на любопитния  въпрос – коя българска банда ще раздвижи публиката преди излизането на легендарните STEREO MC’s. А от тук може да следите събитието във Fb.