Rudimental и Ella Eyre идват в България през септември

Септември ще бъде специален – причините са две и се наричат RUDIMENTAL и ЕLLA EYRE. На 12 септември артистите ще пристигнат в България, за да представят най-новите си проекти. На една сцена в една забележителна вечер ще чуем най-новия втори албум на RUDIMENTAL, както и голямото откритие на британската сцена – певицата с приковаващ глас ELLA EYRE, която идва със собствената си банда.Ella_EyreАмбициозен нов албум и грандиозни планове за бъдещето – така можем да опишем с няколко думи Rudimental през 2015-та. След като само преди месец пуснаха своя чисто нов сингъл “Never Let You Go”, Rudimental обявиха и дългоочаквания си втори албум We The Generation, а с това и новото си турне, което ще започне от България. За създаването на албума групата избра да работи с невероятен набор от изгряващи британски артисти като Mahalia в парчето „We The Generation“, Anne-Marie и Will Heard. Разбира се в We The Generation се появяват и няколко утвърдени имена като това на Dizzee Rascal и Lianne La Havas, както и вокалите на Bobby Womack, записани преди да почине.

Другата звезда на вечерта, която ще чуем на живо, е ELLA EYRE. Често е наричана гласът на Британия заради множеството колаборации с Rudimental, Bastille, The XX, Tinie Tempah, Naughty Boy и DJ Fresh. ELLA e считана за едно от най-големите открития на британската музика в последните 5 години и една от причините за славата на Rudimental и на сингъла „Waiting All Night”. Преди година, Ella започна да излиза от сянката на колаборациите с авторските „If I Go”, “Deeper” и „Together”, които бързо се превърнаха в хитове. За тази специална вечер в София тя ще пристигне със собствена група и ефектно шоу.

За какво мечтаем в близко бъдеще? Мечтаем да получим хедлайн спот на Glastonbury. Смятаме, че това е осъществима мечта след 3-4 години. Засега обаче, просто искаме хората да се влюбят в новия ни албум. Помним първото си гостуване в България, помним енергията в залата и знаем, че ни очаква незабравима нощ. Щастливи сме и че отново ще се срещнем на сцената с Ella Еyre – сигурни сме, че ще бъде една нощ, която ще се запомни. Ако мога да дам някакъв съвет на публиката – бъдете там, защото готвим зрелище.“, споделя Leon Rolle от Rudimental.

RUDIMENTAL_2015 picture

Билети на цена от 50лв. са в продажба от  28 май онлайн и във всички магазини от верига „На тъмно“,