Manu Chao с La Ventura ще празнува 15-ят рожден ден на EXIT Festival

Известният музикант Manu Chao и не само – революционер и активист ще се включи в Exit festival 2015 и излезе на Main Stage в събота, 11 юли!

Manu_Chao_Exit_festival

Гласовитият французин с испански корени се  завръща в Петроварадинската крепост след 7 години.  Цял жив оркестър, подкрепен от двама допълнителни брас музиканти са включени специално за тазгодишното турне.

По време на концерта Ману Чао ще зарадва хилядите си фенове, както с най-големите си хитове, така и с много други изненади, неиздавани парчета и дори кавъри на легенди като Боб Марли!

Лятното EXIT приключението започва в Нови Сад на 9 юли и ще продължи повече от 10 дена, за да приключи по най-добрия начин на великолепния плаж Яз в Черна Гора на 18 юли. EXIT отбелязва своето 15-годишно издание в Петроварадинската крепост, а новият Sea Dance празнува първата си награда за Най-добър средноголям фестивал в Европа. EXIT Adventure 2015 вече е на хоризонта с изпълнители като Motorhead, Tom Odell, Clean Bandit, The Prodigy, Faithless, Roni Size, Hannah Wants, Sigma, Eagles of Death Metal, Wilkinson, Bondax, Dubioza Kolektiv, Napalm Death, и много, много други.

Следете фб събитието от тук.

А билети може да намерите във всички магазини „На тъмно“, както и онлайн.