Club *MIXTAPE 5* празнува своя четвърти рожден ден на 4 февруари

Една от най-популярните и предпочитани  локации за парти-приключения в нощна София празнува своя четвърти рожден ден! Столичният club *MIXTAPE 5* отбелязва датата 4 февруари в компанията на няколко от най-актуалните български банди и DJs.

В деня на събитието, широко отворени за гостите ще бъдат и двете зали на клуба, като в голямата (А-Side) ще видим и чуем бандите Bobo&The Gang и Kottarashky and The Rain Dogs в компанията на Нуфри. На сцената ще излязат и Jeremy?, които в последния месец покориха родните класации с видеото към песента “Fake Fruits”. Специални гости на вечерта ще бъдат Wosh MC (The Top Stoppers) и Jahmmi Youth (Roots Rocket), а хостове на събитието ще са словоохотливите Negy (F.A.R.S.) и FeeL (The Top Stoppers).

B-side на клуба, по традиция ще предложи забавления за феновете на електронната музика с харктерния си плътен и чист саунд. Парти стмосферата в „малката зала“ ще бъде доверена в ръцете на SAVA (Camp Sessions), JANA (Cool Kids) и BASHMENT (Manners/IBSS).

За 4 години клубът  беше домакин и организатор на стотици събития с едни от най-любимите музиканти и диджеи от европейската и световна сцена. Stereo Mc’s, ONYX, Dubioza Kolektiv, Sepultura, Fuel Fandango, Belleruche, Delinquent Habbits, KORMAC, Enter Shikari са сред имената, които оставиха емоционална следа в младата история на club *MIXTAPE 5*.

През изминалата 2014 и ние също бяхме рожденици и празнувахме в *MIXTAPE 5*,  чукнахме 20 годинки! Пожелаваме им още 4 по 220 години,  пълни с музика и позитивни емоции!

Следете събитието във Fb./mixtape5

Poster Priview