BLACK LABEL SOCIETY ЗА ПРЪВ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ

Титаничният екс-китарист на Ozzy OsbourneZakk Wylde и бандата му Black Label Society ще свирят за пръв път у нас по покана на Loud Concerts. Те вече са започнали знаменитото турне, като до януари са в Канада, след което се връщат за няколко дати в щатите, преди да стартират с европейската си обиколка. Визитата им е предвидаена на 26 юли 2015 г., а мястото – зала Универсиада.

Zakk Wylde и компания имат зад гърба си издадени 9 студиини албума, а датата им у нас е в подкрепа на последната им продукция “Catacombs of the Black Vatican”, издадена по-рано тази година.

Бандата в състав: Zakk Wylde, John DeServio (бас, бек вокали), Jeff Fabb (ударни), Dario Lorina (бек вокали, ритъм китара) ще осмисли лятото на феновете на тежката музика у нас!

black label society bulgaria

Билетите за концерта са в продажба  онлайн, както и във всички магазини от верига „На тъмно“ в страната. Първите 50 билета ще бъдат на специална промо цена от 40 лева, а след тяхното изчерпване, пропуските ще могат да се закупят за 45 лева. В деня на концерта, както и на място на входа на зала Универсиада”, цената ще бъде 55 лева на билет.