Anime quiz в Тайната градина на На Тъмно София

На Тъмно и Sofia Quiz Madness ви канят на специален тематичен Аниме куиз, за всички, които няма да успеят да се включат в куиза по време на Aniventure Comic Con!

След повече от 20 години, „На Тъмно“ в София има свой нов дом – ул.Княз Борис № 77 / ъгъла с ул.Денкоглу/.

По-голям, по-цветен, по пълен! Много нови продукти на над 200 кв.м. + Ново BODY PIERCING студио! Но най-голямата изненада на новата локация е тайната градина под дебела сянка, където може да изпиеш питие с приятели, да прекараш приятно времето си, да споделиш своите идеи и размисли с хора на твоята вълна.

⛩️🐉🌸 Заповядайте на 13-ти юли в 19ч. в отбори от 2 до 5 души на тематичния Аниме Куиз, който ще се проведе в пет кръга.

⛩️Кръг 1: 20 шантави затворени въпроса с четири възможни отговори.

⛩️Кръг 2: 10 отворени въпроса, които ще ви напомнят, че все пак се намирате на куиз

⛩️Кръг 3: 5 въпроса от тип „Всичко или нищо“. Ще имате въпроси с 8 възможни отговора. Може 0 от тези отговори да са верни, може и да са всички. Всеки верен носи по точица. Всеки грешен обаче ще ви клъцне от спечелените точки. Да. Такива сме.

⛩️Кръг 4: Медиен кръг. Ще ви пуснем 5 картинки и 5 звука и трябва да познаете какво виждате и какво чувате. Звучи лесно. Но както вече казахме – ние сме неприятни хора и обичаме да ви подвеждаме, така че не бързайте с решението си.

⛩️Кръг 5: Най-умопомрачителните пъзели в България – нашата запазена марка. От както започнахме нашия куиз – вече 110 издания, не сме пропускали брой без нашите буквалистични и подлудяващи пъзели. Казват, че ако оцелееш след този кръг, откриваш Божията частица и опознаваш душата си. Или това, или ще ни мразиш до живот. По-вероятно е второто.

(づ。◕‿‿◕。)づ

🌸 А един истински QUIZ не може без награди – отборите, класирали се на първо, второ и трето място, ще спечелят готини награди!

https://www.facebook.com/events/637865631619344

👉 Последвайте ни в тайната прохладна градина на „На Тъмно“, ул.Княз Борис № 77.

🗓️ 13.07.2023 г.

Начало: 19:00 ч, заповядайте по-рано, за да се настаните по местата си.

💸 Такса за участие: 7 лв. на човек

📞 Запазете маса за Вашия отбор със съобщение до страницата на На Тъмно: https://www.facebook.com/natamno

⚠️🚫 Напълно е забранено използването на телефони📵, лаптопи💻, тамагочита👾, уоки-токита🤖 и други помощни средства по време на куиза!