20 години На Тъмно! с LOCOMONDO и POPA SAPKA @ club *MIXTAPE 5*

Специален концерт по случай 20-та „На Тъмно“ годишнина ще събере на една сцена гръцките реге-ска звезди Locomondo, румънската сензация Popa Sapka, а за загрявка ще чуем за първи път музикалната колаборация между Milenita и REBELITES.

10711119_10152801144484407_8499811189223824695_n
LOCOMONDO е гръцка банда, базирана в Атина. Стилът им се определя като смесица между ска, реге, пънк, Известна е като първата група, която съчетава Карибско звучене с традиционни гръцки музикални елементи и текстове на гръцки език. LOCOMONDO често включва в изпълненията си традиционни гръцки инструменти, като например цигулка, гръцка гайда и баглама, създавайки свежо звучене и алтернативен подход на познатите форми на Карибската, а също и Гръцка музика. За 10 годишната си история са издали 5 албума, свирили са на десетки фестивали в Европа наред с изпълнители като Manu Chao, The Skatalites, Chumbawamba, Alpha Blondie, Ojos de Brujo, The Wailers, Asward и Ska Cubano. Гостуват в България да трети път.

POPA SAPKA e една от най-актуалните групи в Румъния в момента. Балканските ритми, комбинирани с молдовски, украински и руски напеви създават облика на музикалният им стил. Пеят на английски, руски, молдовски, румънски и …български. Дебюта си направиха преди 4 години на На Тъмно сцената на Spirit of Burgas. Оттогава всяко тяхно гостуване у нас е съпроводено с неспирен купон. След кратка пауза и пътуване до Острова те се завръщат в изключителна форма и с нов албум.

МИЛЕНИТА е една от изпълнителките у нас, за която думите са недостатъчни да опишат чара и обаянието, които носи на сцената. Актриса или певица, този път тя ще ни изненада с най-новия си музикален експеримент – с момчетата от REBELITES.

REBELITES е една от най-успешните български реге банди. С автентичния си звук и изпълнени с позитивни вибрации изпълнения, те грабнаха публиката на най-големия европейски реге фестивал това лято – ROTOTOM. Заредени с положителна енергия, музикантите са чудесна комбинация към неповторимия глас на Миленита.

Партито е на 08.12.2014 г от 20:00 ч в club *MIXTAPE 5*

Следи Фейсбук събитието от тук.

БИЛЕТИ:

Първите 100 билета на специална цена от 10 лв ще ви очакват в магазин „На Тъмно“ – София, ул.Иван Вазов 13 от 10.11 – понеделник;
– Предварителна онлайн продажба: 15 лв
– Продажба на място: 20 лв.

18+

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб – упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv