10 зловещи идеи за Хелоуин костюм

В края на месеца очакваме Хелоуин, одумван от много – едни подкрепят празнуването му, а други не го признават. Причината са чуждите му корени, този маскарад да го наречем по български , се провежда на 31 октомври най-вече в англоговорящите страни Великобритания, Ирландия, Канада и САЩ. Началото си води от келтския езически ритуал Самайн  и съвпада с честването на католическия ден на Вси светии.

Разпространяването му по света и дори в България би трябвало да е причина за обединение и по-скоро още един повод децата и не само да се забавляват заедно.

Страшните костюми и тиквени фенери  са вече тук и  всички веселяци са в трескава подготовка да преминат в зловещи образи и да започнат обиколката на съседи и заведения.

И ние сме подготвили няколко идеи, а останалото се крие във вашето въображение…

За да се дипломирате като зловеща медицинска сестра за една нощ са ви нужни:

хелоуин идеи (2)След като вече има сестра – трябват и болни. Идеята е готина, защото ти трява само силен грим, чифт лещи и бинт.

хелоуин идеи (1)

От комбинацията  цветните бои за коса и спрейове, лещи и грим могат да станат безброй варианти. Ярко или черно червило поставя акцент върху подобен вид визия.

хелоуин идеи (3) хелоуин идеи (8)Със специалната боя за лице или пастели може да развихрите въображението си.

хелоуин идеи (4) хелоуин идеи (5) хелоуин идеи (7)

6u974s-l-610x610-make-halloween-halloween+costume-halloween+makeup-marylin+monroe-fashion-sexy-moda-pretty+dress-blonde+hair Vicious-Vampire

Снимки: pinterest, tumblr