1, 2, 3… Mos Def and Talib Kweli – хип хоп явлението Black Star в София

„1, 2, 3… Mos Def and Talib Kweli“ – хип хоп явлението Black Star ще вдъхнови и покори София два пъти!

maxresdefault

Хип хоп феновете очакват MOS DEF (сега известен като Ясин Бей) на 13-ти юни, а на есен Phat Bride Productions канят и другата половинка на Black Star, ТАЛИБ КУЕЛИ.

Black Star носят нова вълна на хип хоп културата през 1990-те. Общият им проект, „Mos Def and Talib Kweli Are Black Star“, е един от най-цитираните албуми, дебютирал с огромно признание не само от публиката, но и музикалните критици.

Концертът на Талиб Куели е насрочен за 27-ми ноември т.г.

Организаторите са запретнали ръкави с няколко изненади за феновете. София ще осъмне с поетични „стрийт“ послания, в чест на Mos DEF. Локациите избрани от водещи български графити артисти и байкъри могат да бъдат видяни в специално промо видео:


В продажба са и специални „комбо“ билети, даващи достъп до 3 концерта на цената на 1: Ясин Бей + Талиб Куели + Лорин Хил, Ясин Бей + Талиб Куели и др.

Също така, все още може да закупите билети за концерта на Ясин Бей fka MOS DEF в предварителна продажба, на цена 30 лв. – остават ограничен брой билети от тази предварителна категория, които ще са в продажба до 31.05. Цената след това ще се покачи на 35 лева!

Подгряващ изпълнител за концерта на Ясин Бей fka Mos Def ще е холандският MC феномен Blabbermouf. На 29-ти май ще се проведе МС батъл, с 1-ва награда 10-минутно участие на сцената редом с Blabbermouf, в деня на концерта! Phat Bride Battle Night ще се проведe във FABRICA 126. Повече подробности, на официалната Фейсбук страница на батъла: https://www.facebook.com/events/414292728743701/

Билети онлайн и във всички магазини от верига „На тъмно“.