Участвай в първата по рода си социална арт игра и спечели награди

CE toy /чете се зий той/ е артистична платформа, създадена за да развива и подобрява творческите способности на хора от 9 до 99 години. Това е първата подобна идея, реализирана някога в България.

dscn4376__89849

CE toy се състои от 11 мини части и трябва да бъде сглобена. Резултатът е малка играчка, която служи като арт платформа. Тя може да бъде нарисувана, оцветена или декорирана посредством спрей, маркер, боя или други средства. CE toy e изработена от специален материал – пластмаса, която позволява пълноценното и оцветяване да бъде трайно. Материалът е напълно безвреден. Играчката не е подходяща за деца под 3 години.

6izo nature 2Използвайки бял спрей или друга трайна боя, визията на CE toy може да бъде променяна многократно. За най-добър ефект могат да бъдат използвани продуктите на MTN – 94 или Hardcore, On The Run или GROG.

P1380517„На Тъмно” организира първата по рода си социална арт игра. За целта всеки участник трябва да си закупи 1 бр CE toy и да изпълни няколко условия / описани по долу /. Целта на играта е да поощри и развие творческите умения на младите хора. Освен това чрез специални задачи, публикувани на страницата
https://www.facebook.com/CEplanetBG?ref=bookmarks  всеки участник и неговия CE герой ще бъдат провокирани да извършват различни дейности, да посещават различни места, да изпълняват определени задачи. За това реалните им собственици ще получават точки. За някои от задачите ще има награди, за други ще се получават поощрения. Играта ще продължи 5 месеца, и ще се проведе в 3 етапа:

1 етап – закупуване и оцветяване на CE toy – 24.12.2014 – 31.01.2015 г. Всеки участник трябва да закупи и декорира своя герой. Трябва да му измисли име и характер, да го снима и да го регистрира в страницата на CE Planet – България във FB.
2 етап – социализиране и активиране на CE героя – 01.02 – 30.04.2015 г. всеки участник трябва да „разхожда”, „включва” и активизира своя герой според зададените задачи. Може да проявява лична инициатива и да измисля други интересни места или събития, където да води своята играчка. Задължително трябва да снима CE toy и да качи снимката в страницата във FB. Затова ще получава точки. Колкото по-активен е участникът, толкова повече точки ще има.
3 етап – гласуване в интернет и обявяване на победител – 01.05 – 15.05.2015 г. Първите 10 участника, събрали най-много точки през трите месеца, отиват на финал. Техните CE герои ще бъдат представени и подложени на гласуване. Който събере най-много гласове ще спечели играта и голямата награда на CE Planet – България.

Чрез тази игра, ние от „На Тъмно”, искаме да провокираме младите хора да покажат своите арт способности и таланти. Освен това искаме да ги провокираме да посетят различни места, да извършат необичайни за тях дейности, да изпълнят атрактивни задачи, които при други условия, не биха направили. Друга важна задача на играта е общуването. Чрез CE toy, ние ще създадем нови контакти, запознанства и приятелства на територията на България и извън нея.

Ce toy може да намерите онлайн –http://bit.ly/1Aq0Nfi, както и във всички магазини от верига „На тъмно“ –http://bit.ly/1s0CmV2