Умирай трудно – как рок звездите измамиха смъртта

Да бъдеш рок стар е по-трудно от колкото изглежда и дори е доста опасно понякога. Самолетни катастрофи, свръхдоза наркотици, убийства, странни инциденти, а дори и сценични премеждия. Но ето няколко музиканти, които спокойно могат да вземат хляба на Брус Уилис и да го заместят в „Умирай трудно”!Брет Майкълс (Bret Michaels)

20070323-bret-michaelsПрез 2010, бившият вокалист на Poison бил откаран в болница, където лекарите установили, че той има масивен кръвоизлив. Не е ясно какво точно го е причинило, може би инцидент по време на телевизионното предаване Tony Award 2009 г. Диагнозата е сериозна, но „Той е просто един от тези щастливци.“  – казва лекаря му.

Al Jourgensen (Ал Юргенсен )

mtn_mega_Tuff_City_Supply

Вокалистът на  Ministry и един от родоначалниците на така популярния през последните две десетилетия индъстриъл метъл, е бил обявяван 3 пъти за мъртъв поради свръхдоза наркотици. Тексаската жива легенда дори губи 65% от кръвта си.

Аеросмит (Aerosmith)

images (2)

Steven Tyler и останалите момчета от Бостън са на косъм от трагична съдба, когато през 1977 г. за малко да наемат същия Convair CV-300, който се разби по-късно същата година. 

Леми Килмистър (Lemmy Kilmister)

download

Лидерът на Motorhead бе принудена да отмени турнето през 2013 г. вследствие на кръвен съсирек. Една година по-рано той имаше дефибрилатор инсталиран в гърдите си, за да контролира нередовен ударите на сърцето му, но това явно не му пречи.

Очаквайте втора част…