Топ 5 АНИМЕ, които чакаме 2022!

Топ 5 АНИМЕ, които чакаме 2022!

  1. Лява ръка

Премиера: 2022

Сюжетът на тази история е Xu Xing Ze, тийнейджър, който иска да стане професионален баскетболист. Един от интересните факти за филма е, че създаването му е спонсорирано от Китайската баскетболна асоциация.

  • Токийски котенца 2 (Tokyo Mew Mew New)

Премиера: 2022

13-годишно момиче на име Ичиго Момомия се разхожда в парка с момче, в което е влюбена отдавна. След „неочакваното земетресение“ тя научава, че нейната ДНК се е комбинирала с тази на ириомотската котка и се е превърнала в биологично оръжие – част от проекта „Мяу“! В проекта участват още четири момичета, които все още не знаят за своите сили. И целта на този проект е да се бори с химери, животни, заразени от извънземни.

  • Outland Girl OVA

Премиера: 10.03.2022

Пълнометражна адаптация на едноименната манга от екипа на късото аниме. Допълнение към обема на бонуса, излязъл на 10 март 2022 г.

  • Танц на мечове. Цикълът на цветята. Зимни цветя.

Заглавие: Toku: Touken Ranbu – Hanamaru – Setsugetsuka

Премиера: 2022

Танцът на мечовете е изцяло трилогия на пълнометражни анимета, първият филм на която ще бъде картината „Цикълът на цветята. Зимни цветя „. Създателите обещават, че зрителят ще срещне нов интересен аниме герой – Чоги Ямамбагири. Франчайзът започна през 2015 г. с онлайн колекционерска игра на карти, в която играчите са поканени да събират превъплъщенията на известните японски мечове под формата на красиви млади мъже. През 2016 и 2018 г. излязоха два сезона от аниме поредицата, а през 2017 г. на екраните се появи алтернативна адаптация на Furious Invasion. Освен това по него са направили игрален филм, чието продължение е планирано за тази година, поставят поредица пиеси и мюзикъли, а също така рисуват различни адаптации към манга.

  • Може би ще се срещнем в тъмницата?

Заглавие: Грешно ли е да се опитваш да вземаш момичета в тъмница? IV

Премиера: 2022

Страхотна новина за любителите на аниме – през 2022 г. ще излезе четвъртият сезон на приключенията на Бел и неговата богиня-покровителка Хестия. Освен това се съобщава, че третата OVA е озаглавена „Може би ще се срещнем в подземието? OVA 3: Може би ще се срещнем в горещите извори Orario? – God of Hot Springs Forever ”ще излезе на 28 април 2021 година.

Източник: top2022- anime the list