Тайната градина в На Тъмно София

🤫Заедно с новия ни магазин в София открихме и The Secret Garden – супер прохладната ни градина. 🌳

Добре дошли сте всеки ден от седмицата, за да изпиете чаша студена лимонада, потна биричка или вкусно кафе. 😋

Може и да поработите на тишина на лаптопа си, за който сме осигурили контакт наблизо. 🔌

Работното време на The Secret Garden е от 10:30 ч. до 20:00 ч. всеки ден и от 11:00 ч. до 18:00 ч. в неделя.

Добре дошли в The Secret Garden – скритата оазисна градина нашият нов магазин в София! Тук ще откриете специално място, където може да се отпуснете и се насладите на спокойствието на природата сред градската суета. Дали сте в търсене на уютна почивка от работата или просто искате да се срещнете с приятели за разговор и напитки, The Secret Garden е идеалното място за вас.

Какво може да очаквате от нашата градина? Първо, ще бъдете впечатлени от уникалната атмосфера. Тя ще ви отведе далеч от шума и напрежението на градския живот. Сред дърветата и цветята, ще откриете места за отдих на открито, където можете да се насладите на вашата любима книга или просто да се насладите на тишината и спокойствието.

Второ, нашата градина предлага разнообразие от напитки, които ще задоволят всеки вкус. Можете да си поръчате студена лимонада, която ще ви освежи през горещите летни дни, или да се насладите на вкусна кафе напитка, приготвена с внимание и любов . За любителите на пивото, предлагаме разнообразие от отлични местни марки, които ще задоволят и най-изисканите вкусове.

Ако искате да се върнете към работата, не се притеснявайте. В The Secret Garden имаме специално предоставени места за работа, където можете да се сдобиете с вдъхновение и да се концентрирате. Осигурили сме връзка за зареждане на вашия лаптоп, за да можете да работите безпроблемно. Така можете да се насладите на прекрасната градина, докато същевременно продължавате с вашите задачи.

Работното време на The Secret Garden е удобно, за да отговори на вашите нужди. Отваряме врати от 10:30 часа сутринта и работим до 20:00 часа вечерта във всеки ден от седмицата. В неделя работим от 11:00 часа сутринта до 18:00 часа вечерта. Така че, независимо дали искате да започнете деня си със свежа кафе напитка или искате да си починете след работен ден с приятни напитки и спокойна атмосфера, The Secret Garden винаги ще ви посрещне с отворени врати.

Не пропускайте възможността да откриете нашата тайна градина и да се потопите в уникалната ни атмосфера. The Secret Garden ви очаква с внимание и готовност да се грижи за вашето удоволствие. Заповядайте и се насладете на специалното място, което сме създали само за вас. Ще ви посрещнем с усмивка и ще се погрижим да имате незабравимо преживяване в нашата тайна градина.