Поп, рок, хип хоп, малко пънк…забъркахме се с момчетата от Оги 23

Поп, рок, хип хоп, малко пънк…забъркахме се с момчетата от Оги 23. Ето какво ни споделиха за началото и други летни истории.

ogi23

НА ТЪМНО: Къде се намерихте и как се роди първото ви съвместно парче?

OGI 23: Първо бяхме приятели, а сега сме дори нещо повече – банда, съставена от приятели. Започнахме с две песни, които така си и останаха някъде там. Само ще загатна, че главните герои бяха заек г*й и каубой. Пеехме на английски, когато стартирахме през 2005, беше модерно. Но ние се пуснахме по друго течение и така записахме „Размисли и страсти“ на български език. Едно наше опровергаване на старото мислене – за това, че светът не е само за двама и не умират звезди… В никакъв случай не е анти някой – просто нашето виждане за нещата.

НА ТЪМНО: Поздрави за последното видео с FeeL.  Разкажете ни неговата историята, лесно ли се получи? Или да не питаме 🙂

OGI 23: Много спонтанно се получиха нещата, за няма и месец парчето стана готово от блед скелет. А за клипа нашите приятели от  4LMNTZ се постараха да ни изненадат, за картонените фигури „Не питай“.

НА ТЪМНО: Няма как да не споменем коктейла Спирта на Бургас, какви чувства ви връхлитат?

OGI 23: Много се радваме, че фестивалът се възроди и тази година отново сме на сцената на Spirit of Burgas. Все пак там бе нашето фестивално покръстване и първо участие на голяма сцена. Въпреки че това ще ни е трето участие на голямата сцена до плажа, тръпката всеки път я има, дори е по-силна.

НА ТЪМНО:  Какво обичате да слушате На тъмно…

OGI 23: Напоследък любимо място ми е Spotify, там определено човек може да разгърне музикалния си мироглед.

…но много зависи освен на тъмно, на какво друго съм…дали съм сам, с кой съм…

НА ТЪМНО: Благодаря за отделеното време, сега е момента да кажете каквото искате.

OGI 23: Стойте на щрек – до няколко седмици трябва да заснемем ново видео, а за стила ще ви оставим вие да прецените – нещо алтернативно, интересно и признаваме има доста поп.

А на есен, очаквайте и  фийчъринг с международен артист, който сме се съгласили да не издаваме… обещаваме ще бъдете изненадани.

Доста неща събрахме, така че и за албум се оглеждайте в края на година…

Билети онлайн за SPIRIT of Burgas 2015 и във всички магазини от верига „На тъмно“.

Снимки: фб страница OGI 23