Нека първи април започне сега

Светът е оцелял, защото се с смял и така в един страхотен ден някой е измислил Денят на шегата.  Първи април се празнува в различни страни по света, както и в България. Има различни предположение от къде тръгва традицията – Франция, по време на  Луи 14-ти, друга история разказва, че празникът на хумора се е родил в Англия през 1860 г, трети твърдят, че датира още от Римско време.

В деня на лъжата хората се шегуват по между си, за това и ние се включваме с няколко предложения. Забавни играчки, с които да погодите свеж номер на своите приятели, семейство, учители, съседи и колеги, а фантазията оставяме на вас.

ku_ku_magazin_4__89467

Играчката има 13 смешни звука, които можеш да сменяш само с едно натискане на бутона! С вграден високоговорител и сигнална червена светлина, която светва, когато е активиран бутона! Има и вградена приставка, може да прикачиш бутона на арматурното табло на кола, бюро или стена.

fart__87149

Още една звучна идея – с дистанционно управление. Постави устройството някъде скрито в компанията и натисни бутона. Играчката има вграден високоговорител и силен звук, това гарантира смях в залата!

magicmoneybox__36534

Магическа касичка, в която монетите изчезват. Но…само ти ще знаеш къде са.

security_briefs1__64454

Със секретното име гащи против кражба, може да им дадеш и друго предназначение…

musical_tie1__43857

На пръв поглед врътовръзка, но  има 8 чувствителни на допир клавиши на пиано и говорител в горния възел.

inflatable_tongue__70474

Надуваем език – постави го в устата си и надувай, така езикът ще ще увеличи около 3 пъти своя размер. Когато спреш да надуваш, той автоматично ще се свие обратно до първоначалната си форма. Определено ще грабнеш вниманието на всички около теб!

Виж още идеи за 1-ви април в онлайн магазин „На тъмно“.