Наближава к поп събитието за сезона – Goldmund в клуб Микстейп

След броени дни в столицата се очертава едно от най-големите кей поп събития за този сезон. Южнокорейската инди електро-поп банда Goldmund ще гостува на 6 май в клуб *MIXTAPE 5*/ side B. Момчетата идват в България по покана на верига магазини „На тъмно“ и Българският национален аниме и манга клуб Накама.

FB-cover_korea

К поп не е просто музика, кей-поп става субкултура, която е популярна сред младите хора по целия свят и в България. За това говори и големият интерес към събитието, като билети все още може да закупите в магазини „На тъмно“ на цена от 12 лв. На мястото в клуба, цената ще бъде 15 лв, а за най-големите фенове има ограничена бройка билети Meet&Greet – 25 лв.

Голдмунд пристигат  в състав –  Hyuntai (вокал, китара), Stray (композитор и клавирист) и Beom (бас китара) и ще изпълнят песните от най-новия им албум Unplanned Works. Чуйте ги на живо и се забавлявайте с афтър-партито с корейска музика.

Официален канал в youtube на Goldmund.

Присъединете се и във Фб събитието – днес (4 май) до 4 часа има и игра! Всички отбелязали „going“ – участват в томболата за двоен билет.