МАЗАГИН НА ТЪМНО ГР. СОФИЯ С НОВ АДРЕС

Ново място, ново начало!

След 20 години изживявания, страст и предизвикателства, нашето магическо пространство на адрес „Иван Вазов“ 13 се измества в сърцето на града – ул. „Княз Борис“ I 77. Този променлив момент в историята на нашия магазин за алтернативна мода е повод за спомени и размишления, които ще ви разкажем.

Съхранили сме душата на адреса: По вратите на Иван Вазов 13 висяха спомени, свързани със стила, иновациите и неповторимият опит, които сме предоставяли на нашите клиенти в продължение на две десетилетия. Магазинът бе място на срещи на любители на нестандартното, на търсачи на индивидуалност, на хора, които виждат различен начин на живот. Със смяната на адреса ние не оставяметези моменти зад нас, а ги носим със себе си, затвърждавайки тяхната ценност и значимост.

Влизайки в ул. Княз Борис 77, отваряме нова страница от книгата на нашия магазин. Тук пред нас се разстила ново начало, което преминава през вратите на по-голямото помещение. Избрахме това място с мисълта да съхраняваме сърцето на нашата марка и да предложим на клиентите си още по-богат избор от стилове и колекции. Новото помещение е вдъхновение!

Вълшебството на спомените: И докато принасяме модата от едно място на друго, спомените се превръщат в наш багаж. Вътре в новото помещение ни преследват усмивки, смях и приятелство, които сме споделяли с клиентите си на „Иван Вазов“13. Тези спомени са част от нашата идентичност, която ни кара да растем и да продължаваме да бъдем себе си, без значение къде се намираме.

Историята на нашия магазин за алтернативна мода продължава да се развива с нови облаци на небето, които ни водят към по-ярки цветове и вълнуващи срещи. Смяната на адреса в новото пространство, което превръщаме в калейдоскоп от спомени, в който привличаме всеки, който иска да открие необикновеното. Добре дошли в ул. Княз Борис 77 – мястото, където стила се сблъсква с вълшебството на На Тъмно!