Легендата Tom Jones в България

Билетите за дългоочаквания концерт на Tom Jones – 19.06.2023, Зала 1 на Национален дворец на културата вече са в продажба онлайн от Ticket Station Bulgaria.

Купи своя билет на www.ticketstation.bg/p4110-tom-jones-2023 или на място от магазини На Тъмно и касите на Fast Pay. Не забравяй, че можеш да добавиш здравна застраховка от Euroins Bulgaria.

ℹ️ А знаете ли, че с всяка покупка можеш да дариш 10лв. за инициативата по набиране на средства за пострадалите от земетресенията в Турция и Сирия, които ще бъдат предоставени на инициативата на Лазар Радков ☮️

Почти половината от най-желаните места за концерта на Tom Jones – 19.06.2023, Зала 1 на Национален дворец на културата – тези на предните редове, вече са изкупени .

Сър Том Джоунс (на английскиTom Jones), роден като Томас Джоунс Удуърд (Thomas Jones Woodward) е уелски певец, изключително популярен през 1960-те с мощния си глас, тесните панталони и отворените си ризи (и двете често от черна кожа). Пее различни стилове музика – попрокритъм енд блус, песни от мюзикъликънтриденстехносоул и госпел. Продал е над 100 млн. копия от записите си. Том Джоунс сключва брак на 17-годишна възраст и въпреки многобройните си изневери, остава женен повече от 50 години.

Източник: FEST TEAM и Уикипедия и Youtube