Група P.I.F. – предпремиера на нов албум

10 нови песни от P.I.F.  – на 10 декември в Терминал1 !

 Бандата представя предпремиерно новия си албум “P.I.F. 5”

P.I.F.poster-50x70_new

 

 

Не една, а 10 чисто нови песни от P.I.F., ще прозвучат за първи път на живо на 10 декември (четвъртък) в столичния клуб Терминал 1! Една от най-обичаните родни банди ще изсвири предпремиерно парчетата от новия си албум “P.I.F.5”,  който предстои да излезе на музикалния пазар в началото на следващата година. “Сребърна”, “Супернова”, “Дихание” са само част от заглавията, които ще чуем и запомним още с първите акорди. Различни, емоционални, весели и тъжни песните, определно са въздействащи, а за начало на декемврийската вечер Димо и компания са избрали песента “Юг”.

Билети вече се продават online, както и във всички магазини „На Тъмно“. Цена – 8 лв. В деня на събитието и на място те ще струват 10 лв. Организаторите препоръчват предварително закупуване, заради ограничения брой места.

Специален жест на бандата към феновете е възможността да получат ПОДАРЪК CD (албума “P.I.F.4”) при закупуване на 2 билета за събитието в 5 от обектите на ОМВ.

 

Албумът “P.I.F.5” ще бъде представен официално в началото на 2016г, а на 10 декември присъсващите в клуб Терминал 1 ще са първите, които ще се насладят на  (без съмнение) бъдещите хитове на групата. С този албум P.I.F. отново потвърждават и затвърждават позицията си на една от най-стабилните и успешни български групи.