Британско психобили в София за една истински психарска вечер

2014 се бе доста добра година от към пънк и хардкор събития – по покана HC Spirit  в България гостуваха –  Dog Eat Dog, Stick To Your Guns, Comeback Kid, Stampin’ Ground)
Като един подобаваш завършек The Griswalds – британска психобили банда ще гостува в България. Датата е 17-ти ноември, клуб „Swingin’ Hall“ (бул. „Драган Цанков” 8) – автентична психобили банда с контрабас в София. Както и да го гледаме това си е огромна рядкост.

Групата е създадена през 1987-ма и все още активно име в тази сцена.  Зад гърба си имат 27-годишна история и неспирно продължават да са една от малкото по-скоро забавни, от колкото страшни, банди в стила, определяйки самите себе си като „Crazy Fun Psychobilly“ и гледайки с насмешка на всичко. Много ключов момент, който трябва да споменем е, че китаристът им е и китарист, и беквокал в огромните MAD SIN.

След като The Griswalds са обиколили цяла Запапдна Европа, САЩ и части от Южна Америка, най-после идва наш ред, а за въпросното турне казват: „Това ще е еднократно преживяване и едва ли ще направим подобно турне пак скоро, така че, Източна и Южна Европа, събудете се!“

Събитието ще бъде открито, закрито и изобщо уплътнено с DJ сетове от HC Spirit и Rockabilly.bg