Блиц интервю – Бургас vs Пловдив за боди пиърсинга и …

Представяме ви момичетата от На тъмно екипа, които се занимават с пронизването на хора…всъщност не искахме да ви уплашим! Те се занимават с боди пиърсинг.

Как се казваш? Имаш ли прякор?

Бургас: Alex, just Alex. :3

1959526_807889279228957_4142200955942268962_n

Пловдив: Радина

1497520_10201031460534640_1707530679_n

 

Има ли случка, която да е толкова забавна, че ще я разкаваш и на внуците си?

Алекс:  Беше много забавно, когато на Halloween бях с костюма на работа. Цялата бях боядисана с бяло и черно, косата ми беше чисто бяла. Бях с дълга черна роба на червени облаци и се разкарвах с една коса (с три остриета) висока 2 метра (буквално!). Тогава едно момиче дойде да и дупча езика и всички много се забавляваха как нинджа слага пиърсинг (героя, в който се бях преобразила е нинджа).

10360409_893010624050155_7686492281978427827_n

Радина: Случките са много, че дори не знам коя е най-забавната. Но винаги се смея като влезе клиент и каже: „ За дупка съм!” 😀

Има ли тенденции при пиърсинга?

Алекс: Определено има тенденции според мен. Щом даже и кифлите започнаха да си правят флешове. В Бургас например е много модерно да имаш пиърсинг на езика или пъпа. Флешовете са вечно на мода. :3

Радина: Различни при различните възрасти. Примерно при тинейджърите, са много актуални пиърсингите под ципата на езика и под устната, пък и защото могат да се скрият! 😀 А забелязвам, че напоследък все повече хора на средна възраст се интересуват от имнтимен пиърсинг.

Интересно ни е – какви хора идват при теб?

Алекс: О, най-различни хора. От метъли/рокери до закоравели батки/кифли. 😀

Радина:  Хора различни – забавни, притеснителни и 13, 14- годишни, които се опитват да минат за 16- годишни :D. Забавно е, когато се правят, че родителите им знаят или пък уж говорят с тях.

Имаш ли наблюдения мъжете или жените издържат повече на болка?

Алекс:  Според мен издържат еднакво на болката. Разликата е, че в повечето случаи на мъжете им отнема повече време да се решат дали искат да се дупчат. И накрая когато им сложа пиърсинга най-честият въпрос е „ Това ли беше? Ама то не боляло!”

Радина: Мога да заявя със сигурност, че жените издържат повече, но си има изключения.

Най-смешният мит, който си чувал/а за боди пиърсинга?

Алекс: Най-смешният мит? Хмм, може би, че флешовете никога няма да се затворят. Или любимият ми въпрос – „През дупката на устната може ли да излиза вода или храна?”

Радина: Да си плюнчиш ухото, след като са ти поставили обеца! 😀

Със затворени очи мога…

Алекс: Със затворени очи мога да спя, докато слушам музика.

Радина: Да извадя апандисит на муха и да и дам 5лв за такси! 😀 😀 😀 Шегувам се! Може би мога да направя някой пиърсинг. Трябва да пробвам! 😀

Препоръчвам преди да дойдеш при мен да…

15

Алекс: Препоръчвам преди да дойдеш при мен да си сигурен/а дали искаш да се пробиваш или не. Притеснително е неприятно когато някой седне на стола и започне да трепери от страх.

Радина: Да си си намислила поне 5 места, на които да ти сложа обеца! 😀

Ако сте събрали кураж – Алекс може да намерите в студиото ни в Бургас, а Радина в Пловдив.

Очаквайте момчетата отвръщат на удара или дали и мъжката част от екипа са на мнение, че жените издържат повече на болка.

Едно мнение по „Блиц интервю – Бургас vs Пловдив за боди пиърсинга и …

  1. Pingback: Запознай се с Мартин от пиърсинг студиото в София | blog.NATAMNO.com

Коментарите са затворени.