Билетите за MACACO отново са в продажба – концертът е през 2016

Концертът на MACACO, който по план трябваше да се състои септември 2015  в Античния театър в Пловдив се отлага за следващото издание на Sounds of The Ages.

70190cc4e2bf3254749d455b6db8f644

Причината е в лични проблеми на член на популярната испанска група, като новата дата за дългоочакваното първо шоу на MACACO у нас е 23 септември 2016.

Тоест, вече има и обявен артист за следващото издание на Sounds of The Ages догодина.

Всички билети закупени за неосъществения концерт 2015 важат за новата дата без презаверка, а тези, които искат да ги върнат, ще могат да го направят и да си получат парите обратно от касата на Eventim.bg, от която са закупили билета (от понеделник, 28 септември).

MACACO – любимците на Испания ще се включат в шестото издание на форума Sounds of The Ages.

Концертът на суперзвездата от Барселона – ДАНИ КАРБОНЕЛ и неговата група в Античния театър в Пловдив е на 23 септември и се организира от радио ТАНГРА МЕГА РОК със съдействието на ОБЩИНА ПЛОВДИВ и ИНСТИТУТ СЕРВАНТЕС.

MACACO имат вече 8 албума и десетки хитове – клиповете им събират по 2-3 милиона гледания в YouTube всеки, а концертите им са пред многохилядна публика на стадиони. MACACO – това е фънк, реге, румба, рок и пънк на едно място!

БИЛЕТИ с цени 40 лв (регулярни) и 60 лв (golden circle) – може да купите онлайн, както и във всички магазини от верига „На тъмно“. В деня на концерта ще бъдат съответно по 50 и 70 лв.