Американските пънк рок легенди Misfits идват в България!

Американските пънк рок легенди Misfits идват за своя първи концерт в България през 2016г!

misfits

Поканата към бандата идва от Live & Loud и Loud Events, а домакин на събитието ще е клуб Joy Station.

Не са много групите и музикантите, чиито имена оставят такава дълбока и осезаема следа в историята на музиката, повлияват по такъв начин развитието на цялата сцена и са сочени като примери за подражание от мнозина.

Misifts

Misfits определено са сред тези, които много изпълнители (в това число дори Metallica) сочат като вдъхновение. Бандата, а и членовете ѝ персонално, през годините привлякоха вниманието на специализираните медии и феновете по света, впечатлиха колеги и съвременници, и се превърнаха в причина за създаването на значими музикални проекти.

Кралете на жанра хорър пънк идват за първи път у нас и ще свирят в просторния и оборудван с модерна техника клуб Joy Station. На шоуто си пънк рок легендите ще предложат сет, в който задължително ще включат абсолютни хитове като „Die My Darling“, „Dig Up Her Bones“, „Helena“, „Saturday Night“, „We Are 138“ и т.н.

Датата на шоуто е 12 август, а имената на подгряващите банди и всички останали подробности ще съобщим на по-късен етап.

Следете фб евента за новости!

Билети могат да бъдат намерени във всички магазини от верига На тъмно, както и онлайн, като до 15-ти декември (включително) ще са на преференциална цена от 35 лв., а след тази дата цената им ще е 40 лв. В деня на събитието билетите ще струват 45 лв. и ще се продават само на входа на клуба.